Burgemeester Jansenplein 33, 7551 ED, Hengelo
Bel voor meer info of een bezichtiging 053 - 477 6744
info@flexibelkantoorhurenhengelo.nl
Boek nu
Een flexibel kantoor: de ideale oplossing voor professionals die regelmatig thuiswerken
Flexibel kantoor huren Hengelo
Een flexibel kantoor: de ideale oplossing voor professionals die regelmatig thuiswerken

Een flexibel kantoor voor zakelijke ZZP-ers

Thuiswerken, ideaal en weinig files. Je kunt bijvoorbeeld vaderschap en moederschap met je bedrijf combineren. Dit is een groot voordeel voor veel professionals die dagelijks hun bedrijf runnen. Maar er zitten ook nadelen aan. Je zoon of dochter rent de kamer in: “Mama waar ligt mijn grijze joggingbroek?” Op een belangrijk moment dat jij net in een Skype gesprek met je nieuwe klant zit. Je telefoon gaat thuis en je moet nog even een pen naar de hond zijn hoofd gooien, want het is toch wel redelijk genant als de snurkende hond door de beller aan de andere kant van de lijn wordt opgemerkt. Of je schoonmoeder komt toch even aanwippen. Want stiekem denkt ze… als ze thuis is kan ze best “even” een momentje vrijmaken voor mij.  Als professional wordt je op deze manier constant van je werk gehaald of gestoord.

Hierdoor loopt privé en zakelijk een beetje te veel door elkaar heen. Dat is niet altijd praktisch. Uiteraard is er niks mis mee om soms in je pyjama achter je laptop te kunnen kruipen en een mail te versturen voor je eerste belafspraak van tien uur een feit is. Maar voor de professionaliteit van je bedrijf is het belangrijk dat je een fijn, goed kantoor hebt dat een zakelijke en representatief karakter heeft. Je wilt alleen deze ruimte flexibel kunnen huren, want er zijn ook dagen dat je heerlijk vindt om thuis te werken en je wilt geen vast bedrijfspand met hoge kosten.

Je zoekt een kantoor waar de wifi wél goed is en de frustratiemomentjes met je huidige internetprovider daadwerkelijk tot het verleden behoren. Een plek waar de koffie altijd voor je klaar staat.

Een representatief kantoor, waar alles goed is geregeld en de boel netjes is opgeruimd. Een plek waar het niet nodig is, om die blokkendoos van je zoontje nog even gauw onder de bank te schuiven voor je eerstvolgende afspraak aan je voordeur verschijnt.

De ruimte bij Flexhouse Hengelo is een heerlijke ruimte voor professionals. Het is er licht, zakelijk en al je wensen kun je neerleggen.

Laat het gerust weten als jij ook zo’n flexibele werkplek zoekt. Wij helpen je aan de perfecte flexplek waar je als drukbezette professional met regelmaat even behoefte aan hebt. Bel 053 – 477 6744 voor meer informatie.

Comments are closed.