Burgemeester Jansenplein 33, 7551 ED, Hengelo
Bel voor meer info of een bezichtiging 053 - 477 6744
info@flexibelkantoorhurenhengelo.nl
Boek nu
Ontdek waarom je helemaal geen eigen kantoor nodig hebt als professional
Flexhouse Hengelo - flexibel werken
Ontdek waarom je helemaal geen eigen kantoor nodig hebt als professional

Je bent je bedrijf gestart en je groeit naar de volgende fase in je bedrijf. Om professioneel over te komen, denk je vaak aan om een kantoorruimte te gaan huren.

Als ondernemer wil je vrijheid. Niet alleen in wat je doet, maar ook in waar en wanneer je werkt. Veel startende ondernemers beginnen met een kantoor aan huis. Vanuit deze plek groeit het bedrijf verder en er komt een moment dat je het niet meer prettig vindt om thuis te werken. Je mist het contact met andere ondernemers, bent snel afgeleid door alle zaken die thuis je aandacht vragen of je stapt in de valkuil om je tijd te vullen met huishoudelijke taakjes.

Voor die ondernemers is een flexplek ideaal.

Een flexplek tussen andere ondernemers is niet alleen leuk, maar is ook inspirerend. Je kunt samen sparren met gelijkgestemde ondernemers. En vaak worden er ook activiteiten georganiseerd. Een flexplek is een inspirerende omgeving waarin je gebruik kunt maken van flexibele oplossingen, zoals een telefoonbeantwoordservice of een vergaderruimte om te brainstormen met je klanten. Als deze opties krijg je tegen een fractie van de kosten als je een eigen kantoor huurt.

 

Wil jij ervaren hoe het is om te werken op een flexplek?
Neem gerust contact op!

 

 

 

 

Comments are closed.