Burgemeester Jansenplein 33, 7551 ED, Hengelo
Bel voor meer info of een bezichtiging 053 - 477 6744
info@flexibelkantoorhurenhengelo.nl
Boek nu
Wat heb je nodig om te werken op een flexplek
startup-594127_1280
Wat heb je nodig om te werken op een flexplek

Tijds- en plaatsonafhankelijk werken is steeds meer in opkomst. Veel ondernemers ontdekken de voordelen van het werken vanuit een flexplek.

Waar moet een flexplek aan voldoen?

 

Overal online werken
Een van de belangrijkste dingen is een goede en stabiele internetverbinding. Je komt op je werkplek en kunt gelijk aan de slag. Ook als je werkt met een device zoals een tablet of een mobiele telefoon. Een goede internetverbinding is een must om goed te kunnen werken.

Is het gehorig?
Als je aan het werk bent, dan wil je niet gestoord worden. Als je druk bezig bent met een dossier en je wordt afgeleid door storende geluiden, dan kost het ongeveer 15 minuten om weer geconcentreerd aan de slag te gaan. Als je op een onrustige plek werkt, ben je dus minder productief. Zorg daarom voor een rustige omgeving waar je ongestoord kan werken.

Heb je voldoende licht?
Licht in een ruimte is ontzettend belangrijk. Een donkere en bedompte kamer, werk niet zo prettig als een heldere en frisse omgeving.

Ruimte aanwezig om te vergaderen of klanten te ontvangen
Als je klanten wilt ontvangen, dan is het prettig als je op jouw flexplek ook een eigen ruimte kan reserveren. Op deze plek kan je rustig overleggen met je klant. Een representatieve ruimte geeft ook een professionele indruk en draagt bij aan de beleving van jouw klant.

In the cloud werken
Wil je graag bij je bestanden kunnen op elke locatie die je maar wilt? Dan is in the cloud werken een goede oplossing. Op deze manier kan je op je flexplek ook de laatst besproken documenten bekijken. Je kunt ook eenvoudig bestanden delen en kunt goed op afstand werken.

 

Wat zijn voor jou belangrijke eisen voor een flexibele werkplek?

Comments are closed.